Санітарно-гігієнічний контроль повітря виробничих приміщень харчових виробництв; методи приміщення відбору проб, визначення загальної кількості сапрофітних бактерій, стафілококів, патогенних мікроорганізмів.

Тип работы: Контрольная работа

ЗМІСТ Вступ 1. Санітарно-гігієнічний контроль повітря виробничих приміщень харчових виробництв; методи приміщення відбору проб, визначення загальної кількості сапрофітних бактерій, стафілококів, патогенних мікроорганізмів. 2. Які санітарно-гігієнічні вимоги висуваються до транспортування і зберігання готових хлібобулочних виробів? Які вимоги висуваються щодо попередження захворювання хліба на "картопляну хворобу". 6 Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання

Цена: 40.00 грн.

Заказать эту готовую работу



Ваши отзывы

  • Ребята молодцы, диплом сделали как надо. Подробнее...
    20.09.17 08:42
  • Заказывал несколько работ сразу (7 шт.). Все были сделаны очень оперативно и качественно. ... Подробнее...
    04.09.17 13:43
  • Заказывали отчет по практике. Не из легких, честно скажу, поэтому отнеслись критически к в... Подробнее...
    18.07.17 05:00
  • Огромное спасибо. Профессионально, быстро, удобно! Подробнее...
    19.06.17 06:54
  • Заказал курсовую по психологии. Сначала сделали не так как надо, думал будут проблемы.А ок... Подробнее...
    11.06.17 10:11
  • Хороший сайт. Очень доволен работой Подробнее...
    06.06.17 06:26
Заказать курсовую | Заказать курсовую в Киеве | Заказать курсовую работу
Заказать дипломную работу? | Диплом на заказ | Заказать дипломную работу в Киеве? | Заказать курсовую в Киеве? | Где заказать курсовую? | Заказ курсовой | Курсовые работы на заказ | Курсовые под заказ
Яндекс.Метрика
1