Санітарно-гігієнічний контроль повітря виробничих приміщень харчових виробництв; методи приміщення відбору проб, визначення загальної кількості сапрофітних бактерій, стафілококів, патогенних мікроорганізмів. | Екологія | Курсовичок


Санітарно-гігієнічний контроль повітря виробничих приміщень харчових виробництв; методи приміщення відбору проб, визначення загальної кількості сапрофітних бактерій, стафілококів, патогенних мікроорганізмів.

Тип работы: Контрольная работа

ЗМІСТ Вступ 1. Санітарно-гігієнічний контроль повітря виробничих приміщень харчових виробництв; методи приміщення відбору проб, визначення загальної кількості сапрофітних бактерій, стафілококів, патогенних мікроорганізмів. 2. Які санітарно-гігієнічні вимоги висуваються до транспортування і зберігання готових хлібобулочних виробів? Які вимоги висуваються щодо попередження захворювання хліба на "картопляну хворобу". 6 Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання

Цена: 40.00 грн.

Заказать эту готовую работу



Ваши отзывы
  • Добрый вечер. Заказывала курсовую работу. Результатом осталась довольна. В предь обращатьс... Подробнее...
    06.06.19 15:31
  • Спасибо от мамы студента! Вы освободили меня от нервотрепки с моим студентом. Курсовую зас... Подробнее...
    24.05.19 13:44
  • Заказывала впервые, сделали быстро и качественно ! Буду обращаться еще! Подробнее...
    21.05.19 20:23
  • Заказывала впервые и очень довольна работой! Сделали качественно и в срок! Подробнее...
    23.04.19 06:53
  • Заказывала впервые, сделали быстро и качественно ! Буду обращаться еще! Подробнее...
    01.04.19 08:24
  • Спасибо большое) Все быстро и качественно ! Подробнее...
    24.03.19 21:39
1