Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу


Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів, Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах.

Тип работы: Контрольная работа

Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу

Зміст Вступ 1. Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів 2. Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання



Цена: 40.00 грн.

Заказать эту готовую работу



Ваши отзывы
  • Добрый вечер. Заказывала курсовую работу. Результатом осталась довольна. В предь обращатьс... Подробнее...
    06.06.19 15:31
  • Спасибо от мамы студента! Вы освободили меня от нервотрепки с моим студентом. Курсовую зас... Подробнее...
    24.05.19 13:44
  • Заказывала впервые и очень довольна работой! Сделали качественно и в срок! Подробнее...
    23.04.19 06:53
  • Заказывала впервые, сделали быстро и качественно ! Буду обращаться еще! Подробнее...
    01.04.19 08:24
  • Спасибо большое) Все быстро и качественно ! Подробнее...
    24.03.19 21:39
  • Супер Подробнее...
    24.02.19 13:52
1