Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів, Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах. | Екологія | Курсовичок


Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів, Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах.

Тип работы: Контрольная работа

Зміст Вступ 1. Санітарно-гігієнічні вимоги до умов технологічного процесу і випуску цукристих кондитерських виробів 2. Що характеризує показник Bac cereus, який визначається у часнику порошкоподібному та інших харчових продуктах Висновки Список використаної літератури 9 сторінок 2011 рік написання

Цена: 40.00 грн.

Заказать эту готовую работу



Ваши отзывы

  • Заказывала впервые и очень довольна работой! Сделали качественно и в срок! Подробнее...
    23.04.19 06:53
  • Заказывала впервые, сделали быстро и качественно ! Буду обращаться еще! Подробнее...
    01.04.19 08:24
  • Спасибо большое) Все быстро и качественно ! Подробнее...
    24.03.19 21:39
  • Супер Подробнее...
    24.02.19 13:52
  • Качественно, в сроки и с душой!)) Очень довольна!Желаю Вам процветания и по больше благода... Подробнее...
    29.01.19 17:20
  • Заказывала уже не раз курсовые, и могу сказать что, работы сделаны качественно, в сроки, в... Подробнее...
    29.01.19 17:16
1